Inrijpoorten

Directe prijsopgave & scherpe prijzen bij Subliemhekwerk!

Bij een oprit hoort nátuurlijk een inrijpoort. Een stijlvolle inrijpoort geeft uitstraling dus meerwaarde aan uw erf en huis. Ook de inrijpoort is vaak een onderdeel van het gehele hekwerk en doordat het geheel uw erf afsluit, geeft dat een beschermend gevoel. Vaak zie je een inrijpoort op een brugdek met mooie slootkantwaaiers of “zwaan” slootstukken en brugleuningen. Alle aanpassingen die daarvoor nodig zijn, worden meegenomen in het proces. U zegt het maar, voor alles is een oplossing want maatwerk is onze kracht!

De inrijpoort is meestal de eyecatcher, door zijn vorm wordt het accent gelegd op de inrijpoort. De meest gekozen vorm van een inrijpoort is een rond getoogde uitvoering, maar u kunt ook kiezen voor een klok getoogde uitvoering of een ander soort model.

De inrijpoorten worden geheel op maat gemaakt dus ú bepaald de hoogte en breedte en alle verdere aanpassingen wat nodig is. Natuurlijk hebben wij hierin een adviserende rol.

De inrijpoorten worden uitgevoerd met een smaldeurslot met RVS frontplaat, cilinder en deurklink wat is verwerkt in de zijstijl van één van de inrijpoortvleugels. De zijstijl van de andere poortvleugel heeft een slot frezing waarop, na het plaatsen van de inrijpoort, het sluitplaatje wordt gemonteerd. Aan één van de poortvleugels is een sluitlip gelast. Voor vergrendeling in de grond worden de poortvleugels voorzien van grondpennen, deze grondpennen vallen in een middenaanslag.

Als u voor poortautomatisering kiest dan vervallen de grondpennen en het slot en wordt de inrijpoort voorbereidt op poortautomatisering. D.w.z. de bevestigingspunten van de motoren van de poortautomatisering worden aan de inrijpoort – vleugels en palen gelast.

Voor al onze inrijpoorten worden de onderstaande materialen gebruikt:

 • Horizontale liggers: Kokerpofiel 40 x 20 mm.
 • Zijstijlen: Kokerprofiel 40 x 40 cm.
 • Spijl: buis Ø 16 mm.
 • Scharnierpalen: Kokerprofiel 100 x 100 mm.
 • De scharnieren zijn van RVS met een nylon bus
 • Het slot bestaat uit een smaldeurslot/cilinder/deurklink en een sluitplaatje
 • Een kwaliteit product gemaakt in Nederland

Tijdens het inmeten van uw erfmaten kunt u uw wensen aangeven en worden de mogelijkheden duidelijk. Bij het inmeten kunt u zich overtuigen van de sublieme kwaliteit van onze sierhekwerken, want wij nemen alle modellen sierhekwerk, punten en paalkoppen mee!

Subliemhekwerk

Bent u op zoek naar sierhekwerk?
Bij ons bent u aan het juiste adres!

sterren-ratingBeoordeling: 4,5 - ‎10 stemmen

Direct prijsopgave
Scherpe prijzen
Snelle inmeting erfmaten
Beste behandeling
Alle RAL kleuren
Professionele montage

Veel gekozen trendy sierhekwerk modellen

Wij hebben voor u een keuze gemaakt uit 8 veel gekozen trendy sierhekwerk modellen, waarvoor wij scherpe prijzen hanteren incl. palen.

Is uw sierhekwerk model hier niet bij? Vraag dan naar de andere mogelijkheden.

Al onze sierhekwerken krijgen de beste behandeling. Allereerst worden de sierhekwerken volbad thermisch verzinkt, waarna ze gepoetst, voorbehandeld en 2 lagen gepoedercoat, t.w. een epoxy coating en de uiteindelijke polyester kleur coating. De meest gekozen kleuren zijn: Grachtengroen, zwart RAL9011 en antracietgrijs RAL7016, maar u hebt een vrije keuze uit alle gangbare RAL kleuren.

Wij laten ons sierhekwerk behandelen bij www.rotocoat.nl

Welke palen horen bij een inrijpoort?

Bij een inrijpoort worden meestal palen van 10 x 10 cm. geleverd. U kunt kiezen uit grondpalen of voetplaatpalen net wat u nodig hebt. Een grondpaal is een verlengde paal. De verlenging van de paal (ca. 60 cm.) gaat de grond in, waar om heen beton wordt gestort. Een voetplaatpaal heeft een bevestigingsplaat onderaan de paal. Deze paal zet je vast met chemisch ankers of pluggen en fretbouten op bijv. een betonnen fundatie of houten brugdek. Bij een inrijpoort gaat het om scharnierpalen.

Scharnierpaal

Op de palen worden scharnierduimen gelast waarover de RVS scharnieren passen. De nylon bus binnenin het scharnier zorgt ervoor dat staal niet op staal schuurt. Deze scharnierpunten zijn in de breedte stelbaar. Aan de scharnierpalen worden, indien nodig, lippen gelast om het eventueel erbij behorende sierhekwerk te kunnen bevestigen.

2 gemetselde pinanten

Wilt u een inrijpoort tussen bijv. 2 gemetselde pinanten? Dan kunnen de scharnierpalen van de inrijpoort vervangen worden door 4 opbouw muur scharnierplaten . Voor de montage op pinanten kunnen pluggen met fretbouten of chemisch ankers gebruikt worden.

Smaldeurslot/cilinder en deurkruk

Alle inrijpoorten worden uitgevoerd met een smaldeurslot, cilinderslot en deurkruk wat is verwerkt in de zijstijl van de inrijpoort. Het bijgeleverde RVS sluitplaatje moet na plaatsing worden gemonteerd op de zijstijl van de andere poortvleugel.

Wat zijn grondpennen?

Grondpennen zijn 2 staven van 16 mm. massief staal die verwerkt zijn in de midden zijstijlen van de inrijpoort vleugels. Met de bolletjes die uitsteken aan de binnenkant van de inrijpoort kunt u de staven op en neer halen. Als u de staven naar beneden doet, vergrendeld u deze in de opening van de midden aanslag, de bolletjes rusten in een uitsparing in de zijstijlen. Haalt u de staven omhoog dan gaat de vergrendeling eraf, de bolletjes kunt u dan ook weer laten rusten in een uitsparing wat hoger in de zijstijlen.

Wat is een middenaanslag?

Een middenaanslag is nodig om de inrijpoort ergens tegen aan te laten lopen zodat deze niet doordraait naar de ander kant. Bij een inrijpoort met grondpennen hoort een middenaanslag met een uitsparing voor deze grondpennen. Als u kiest voor een poortautomatisering dan krijgt u bij uw inrijpoort een middenaanslag zonder uitsparing, alleen een aanslag is dan voldoende. Er zijn middenaanslagen voor in de grond, deze worden met beton vastgezet en er zijn middenaanslagen voor bijvoorbeeld een of houten- of betonnen brugdek, deze worden vastgezet met pluggen en fretbouten of chemisch ankers.

Kiest u een inrijpoort met punten?

U hebt een vrije keuze uit de onderstaande punten:

Een Inrijpoort met bijpassende paalkop

U hebt een vrije keuze uit de onderstaande paalkoppen:

Wat is onze werkwijze?

U zult begrijpen dat bij elk sierhekwerk een bijpassende looppoort en inrijpoort hoort, eventueel aangevuld met poortautomatisering.

 • Bij directe vragen bel, whatsapp of mail ons!
 • Ontvang direct een prijsopgave via het offerte formulier.
 • Wij komen snel bij u inmeten voor de juiste erfmaten.
 • Wij nemen van elk model een element hekwerk, palen en punten mee.
 • U krijgt na het inmeten een officiële offerte.
 • Het maken en behandelen van het hekwerk duurt 6 tot 8 werkweken (dit is seizoensafhankelijk).
 • Professionele montage incl. beton en bevestigingsmateriaal Klik hier voor de plaats en bezorg tarieven.
Sierhekwerk

Sierhekwerk

Geen standaard hekwerk elementen, geen passtukjes maar sierhekwerk elementen gelijkmatig verdeeld op de afmetingen van uw tuin/erf.
Looppoorten

Looppoorten

Looppoorten zijn vaak een onderdeel van het gehele hekwerk, maar het kan ook een mooie afscherming zijn van uw erf bijvoorbeeld tussen twee muren.
Inrijpoorten

Inrijpoorten

Bij een oprit hoort nátuurlijk een inrijpoort. Een stijlvolle inrijpoort geeft uitstraling dus meerwaarde aan uw erf en huis. Voor alles is een oplossing.

Poortautomatisering

Poort

Automatisering

Wat heerlijk hè als je inrijpoort automatisch open gaat vooral bij regen en wind. Niet uit de auto stappen maar gewoon lekker blijven zitten. Pure luxe!