Looppoorten

Looppoorten zijn vaak een onderdeel van het gehele hekwerk.

Looppoorten zijn vaak een onderdeel van het gehele hekwerk, maar het kan ook een mooie afscherming zijn van uw erf bijvoorbeeld tussen twee muren. De meest gekozen vorm van een looppoort is een rechte uitvoering, daarmee bedoelen wij dat de looppoort in de lijn van het sierhekwerk meeloopt. Maar u kunt ook kiezen voor een rond getoogde uitvoering of een ander model, daardoor laat u uw looppoort meer opvallen.

Onze looppoorten worden het meest uitgevoerd met een doorgang breedte van ca.100 cm., zodat je met de fiets in de hand makkelijk door de looppoort kan. Wilt u de looppoort breder en of hoger of misschien een dubbele looppoort, dat kan, wij maken het zoals u het wenst!

Al onze looppoorten worden uitgevoerd met een smaldeurslot met RVS frontplaat, cilinder en deurklink wat is verwerkt in de zijstijl van de looppoort. Tijdens het inmeten van uw erfmaten kunt u uw wensen aangeven en worden de mogelijkheden duidelijk. Bij het inmeten kunt u zich overtuigen van de sublieme kwaliteit van onze sierhekwerken, want wij nemen alle modellen sierhekwerk, punten en paalkoppen mee!

Voor al onze looppoorten worden de onderstaande materialen gebruikt:

 • Horizontale liggers: Kokerpofiel 40 x 20 mm.
 • Zijstijlen: Kokerprofiel 40 x 40 cm.
 • Spijl: buis Ø 16 mm.
 • Slot- en scharnierpalen: Kokerprofiel 50 x 50 mm. Slot- en scharnierpalen bij hogere uitvoeringen: Kokerprofiel 60 x 60 mm.
 • De scharnieren zijn van RVS met een nylon bus.
 • Het slot bestaat uit een smaldeurslot/cilinder/deurklink en een sluitplaatje.
 • Een kwaliteit product gemaakt in Nederland.

Tijdens het inmeten van uw erfmaten kunt u uw wensen aangeven en worden de mogelijkheden duidelijk. Bij het inmeten kunt u zich overtuigen van de sublieme kwaliteit van onze sierhekwerken, want wij nemen alle modellen sierhekwerk, punten en paalkoppen mee!

Subliemhekwerk

Bent u op zoek naar sierhekwerk?
Bij ons bent u aan het juiste adres!

sterren-ratingBeoordeling: 4,5 - ‎10 stemmen

Direct prijsopgave
Scherpe prijzen
Snelle inmeting erfmaten
Beste behandeling
Alle RAL kleuren
Professionele montage

Veel gekozen trendy sierhekwerk modellen

Wij hebben voor u een keuze gemaakt uit 8 veel gekozen trendy sierhekwerk modellen, waarvoor wij scherpe prijzen hanteren incl. palen.

Is uw sierhekwerk model hier niet bij? Vraag dan naar de andere mogelijkheden.

Al onze sierhekwerken krijgen de beste behandeling. Allereerst worden de sierhekwerken volbad thermisch verzinkt, waarna ze gepoetst, voorbehandeld en 2 lagen gepoedercoat, t.w. een epoxy coating en de uiteindelijke polyester kleur coating. De meest gekozen kleuren zijn: Grachtengroen, zwart RAL9011 en antracietgrijs RAL7016, maar u hebt een vrije keuze uit alle gangbare RAL kleuren.

Wij laten ons sierhekwerk behandelen bij www.rotocoat.nl

Welke palen horen bij een looppoort?

U kunt kiezen uit grondpalen of voetplaatpalen net wat u nodig hebt, zie de uitleg van deze palen bij sierhekwerk. Bij een looppoort gaat het om de scharnierpaal en de slotpaal.

Scharnierpaal

Op de paal worden scharnierduimen gelast waarover de RVS scharnier past. De nylon bus binnenin het scharnier zorgt ervoor dat staal niet op staal schuurt. Deze scharnierpunten zijn in de breedte stelbaar. Aan de scharnierpaal worden, indien nodig, lippen gelast om het eventueel erbij behorende sierhekwerk te kunnen bevestigen.

Slotpaal

In de slotpaal wordt een langwerpige smalle sleuf gefreesd waarover een sluitplaat moet worden vastgezet, dit kan pas gedaan worden na plaatsing van de looppoort. Aan de slotpaal is een sluit aanslaglip gelast in de door u gewenste draairichting. Ook aan de slotpaal worden, indien nodig, lippen gelast om het eventueel erbij behorende sierhekwerk te kunnen bevestigen.

Platen slotkast

Wilt u een looppoort tussen bijv. 2 muren of gemetselde pinanten? Dan kunnen de scharnier- en slotpaal van de looppoort vervangen worden door 2 opbouw muurscharnierplaten met een opbouw slotkast. Voor de montage op de muren of pinanten kunnen pluggen met fretbouten of met chemisch ankers gebruikt worden.

Smaldeurslot

Alle looppoorten hoog en of laag worden uitgevoerd met een smaldeurslot, cilinderslot en deurkruk wat is verwerkt in de zijstijl van de looppoort. Het bijgeleverde RVS sluitplaatje moet na plaatsing worden gemonteerd op de slotpaal.

Kiest u een looppoort met punten?

U hebt een vrije keuze uit de onderstaande punten:

Een looppoort met bijpassende paalkop

U hebt een vrije keuze uit de onderstaande paalkoppen:

Wat is onze werkwijze?

U zult begrijpen dat bij elk sierhekwerk een bijpassende looppoort en inrijpoort hoort, eventueel aangevuld met poortautomatisering.

 • Bij directe vragen bel, whatsapp of mail ons!
 • Ontvang direct een prijsopgave via het offerte formulier.
 • Wij komen snel bij u inmeten voor de juiste erfmaten.
 • Wij nemen van elk model een element hekwerk, palen en punten mee.
 • U krijgt na het inmeten een officiële offerte.
 • Het maken en behandelen van het hekwerk duurt 6 tot 8 werkweken (dit is seizoensafhankelijk).
 • Professionele montage incl. beton en bevestigingsmateriaal Klik hier voor de plaats en bezorg tarieven.
Sierhekwerk

Sierhekwerk

Geen standaard hekwerk elementen, geen passtukjes maar sierhekwerk elementen gelijkmatig verdeeld op de afmetingen van uw tuin/erf.
Looppoorten

Looppoorten

Looppoorten zijn vaak een onderdeel van het gehele hekwerk, maar het kan ook een mooie afscherming zijn van uw erf bijvoorbeeld tussen twee muren.
Inrijpoorten

Inrijpoorten

Bij een oprit hoort nátuurlijk een inrijpoort. Een stijlvolle inrijpoort geeft uitstraling dus meerwaarde aan uw erf en huis. Voor alles is een oplossing.

Poortautomatisering

Poort

Automatisering

Wat heerlijk hè als je inrijpoort automatisch open gaat vooral bij regen en wind. Niet uit de auto stappen maar gewoon lekker blijven zitten. Pure luxe!