Model Twiske

Bekijk hier meer foto's en informatie over het looppoort model Twiske.

Model Twiske is een speels model en past overal bij. Het model is van origine met verspringende spijlen met punten. De verspringing van elke spijl met punt is steeds met 4 cm. Vind u het te druk? Laat dan de spijlen in één rechte lijn uitvoeren. Het is maatwerk, dus geen probleem.

De looppoort van model Twiske heeft tot en met 120 cm. hoog 2 horizontale liggers. Bij hogere looppoorten komt er in het midden een horizontale ligger bij. De basis uitvoering van looppoort model Twiske wordt aan de bovenkant uitgevoerd in één rechte lijn. U kunt natuurlijk ook kiezen voor bijv. een rond getoogde uitvoering, dit is een fraaie manier om de looppoort te accentueren.

Een veel gekozen breedtemaat voor een looppoort is 118 cm. of 120 cm. breed incl. de palen. Maar het is maatwerk, ú geeft op welke hoogte en breedtemaat u wenst.

Wij geven u de scherpste prijs !! Vul het offerte aanvraag formulier in en u krijgt direct van ons een prijsopgave. U kunt ons ook bellen of appen voor meer informatie!

Wilt u het sierhekwerk laten plaatsen? Klik hier voor de plaats en bezorg tarieven.

Subliemhekwerk

Bent u op zoek naar sierhekwerk?
Bij ons bent u aan het juiste adres!

sterren-ratingBeoordeling: 4,5 - ‎10 stemmen

Direct prijsopgave
Scherpe prijzen
Snelle inmeting erfmaten
Beste behandeling
Alle RAL kleuren
Professionele montage

Is uw sierhekwerk model hier niet bij? Vraag dan naar de andere mogelijkheden.

Al onze sierhekwerken krijgen de beste behandeling. Allereerst worden de sierhekwerken volbad thermisch verzinkt, waarna ze gepoetst, voorbehandeld en 2 lagen gepoedercoat, t.w. een epoxy coating en de uiteindelijke polyester kleur coating. De meest gekozen kleuren zijn: Grachtengroen, zwart RAL9011 en antracietgrijs RAL7016, maar u hebt een vrije keuze uit alle gangbare RAL kleuren.

Wij laten ons sierhekwerk behandelen bij www.rotocoat.nl

Welke palen horen bij een looppoort?

U kunt kiezen uit grondpalen of voetplaatpalen net wat u nodig hebt, zie de uitleg van deze palen bij sierhekwerk. Bij een looppoort gaat het om de scharnierpaal en de slotpaal.

Scharnierpaal

Op de paal worden scharnierduimen gelast waarover de RVS scharnier past. De nylon bus binnenin het scharnier zorgt ervoor dat staal niet op staal schuurt. Deze scharnierpunten zijn in de breedte stelbaar. Aan de scharnierpaal worden, indien nodig, lippen gelast om het eventueel erbij behorende sierhekwerk te kunnen bevestigen.

Slotpaal

In de slotpaal wordt een langwerpige smalle sleuf gefreesd waarover een sluitplaat moet worden vastgezet, dit kan pas gedaan worden na plaatsing van de looppoort. Aan de slotpaal is een sluit aanslaglip gelast in de door u gewenste draairichting. Ook aan de slotpaal worden, indien nodig, lippen gelast om het eventueel erbij behorende sierhekwerk te kunnen bevestigen.

Platen slotkast

Wilt u een looppoort tussen bijv. 2 muren of gemetselde pinanten? Dan kunnen de scharnier- en slotpaal van de looppoort vervangen worden door 2 opbouw muurscharnierplaten met een opbouw slotkast. Voor de montage op de muren of pinanten kunnen pluggen met fretbouten of met chemisch ankers gebruikt worden.

Smaldeurslot

Alle looppoorten hoog en of laag worden uitgevoerd met een smaldeurslot, cilinderslot en deurkruk wat is verwerkt in de zijstijl van de looppoort. Het bijgeleverde RVS sluitplaatje moet na plaatsing worden gemonteerd op de slotpaal.

Kiest u een looppoort met punten?

U hebt een vrije keuze uit de onderstaande punten:

Een looppoort met bijpassende paalkop

U hebt een vrije keuze uit de onderstaande paalkoppen:

Wat is onze werkwijze?

U zult begrijpen dat bij elk sierhekwerk een bijpassende looppoort en inrijpoort hoort, eventueel aangevuld met poortautomatisering.
 

  • Bij directe vragen bel, whatsapp of mail ons!
  • Ontvang direct een prijsopgave via het offerte formulier.
  • Wij komen snel bij u inmeten voor de juiste erfmaten.
  • Wij nemen van elk model een element hekwerk, palen en punten mee.
  • U krijgt na het inmeten een officiële offerte.
  • Het maken en behandelen van het hekwerk duurt 6 tot 8 werkweken (dit is seizoensafhankelijk).
  • Professionele montage incl. beton en bevestigingsmateriaal Klik hier voor de plaats en bezorg tarieven.
Sierhekwerk

Sierhekwerk

Geen standaard hekwerk elementen, geen passtukjes maar sierhekwerk elementen gelijkmatig verdeeld op de afmetingen van uw tuin/erf.
Looppoorten

Looppoorten

Looppoorten zijn vaak een onderdeel van het gehele hekwerk, maar het kan ook een mooie afscherming zijn van uw erf bijvoorbeeld tussen twee muren.
Inrijpoorten

Inrijpoorten

Bij een oprit hoort nátuurlijk een inrijpoort. Een stijlvolle inrijpoort geeft uitstraling dus meerwaarde aan uw erf en huis. Voor alles is een oplossing.

Poortautomatisering

Poort

Automatisering

Wat heerlijk hè als je inrijpoort automatisch open gaat vooral bij regen en wind. Niet uit de auto stappen maar gewoon lekker blijven zitten. Pure luxe!