Over ons

Bekijk hier meer informatie over Subliemhekwerk.

Subliemhekwerk weet al meer dan 20 jaar hoe het zit in de wereld van de sierhekwerken en heeft een schat aan ervaring in maatwerk sierhekwerk, looppoorten en inrijpoorten en de plaatsing/montage daarvan. Ook de poortautomatisering wat de finishing touch is aan uw inrijpoort monteren en installeren wij voor u.

De huidige opzet van ons bedrijf, waar we lange tijd tevreden mee waren, blijkt nu niet meer optimaal te functioneren. Het online gebeuren door o.a. het tijdgebrek waar veel mensen mee te maken hebben, is een onderdeel van een behoorlijke maatschappelijke verschuiving.

Subliemhekwerk.nl wil met een nieuwe opzet aansluiting vinden op de huidige maatschappelijke verschuivingen. Welke verschuivingen bedoelen wij:

Tijdgebrek

Veelal zijn we tweeverdieners met weinig tijd om langs de bedrijven te gaan. Webshops bieden vaak de oplossing, maar dat is met ons maatwerk sierhekwerk product niet mogelijk. Standaard elementen uit een webshop is een oplossing, maar een maatwerk oplossing betekent een mooi sierhekwerk geheel op de maatvoering van uw erf gemaakt en naar uw eigen wens.
In onze nieuwe opzet is het de bedoeling dat wij bij u langs komen met de modellen hekwerk, palen en punten. Bij het inmeten wordt dan gelijk alle mogelijkheden en wensen voor een sierhekwerk met de eventuele plaatsing/montage daarvan doorgesproken. U hoeft verder niet meer op pad!

Transparantie

Alleen bij webshops ziet u gelijk wat het kosten plaatje is, alles is standaard dus de prijzen zijn duidelijk. Maar is de verdere informatie ook duidelijk? Wat is belangrijk en wat heb je allemaal nog meer nodig voor een knap hekwerk en wie gaat het plaatsen/monteren en hoe wordt het geplaatst/gemonteerd.

Onze nieuwe opzet wil transparantie laten zien. Op onze website geven wij u duidelijke uitleg bij ons product en onderdelen en wij geven u direct een prijsopgave als u het offerte aanvraag formulier invult. De prijzen die wij vragen voor het plaatsen van het hekwerk of bezorgen ervan staan op deze website meerdere keren in een pdf-bestand genoemd. Als er dan tóch nog iets niet duidelijk is, dan willen wij graag direct communiceren met de klant via mobiel bellen en Whatsapp. Deze interactie maakt mogelijk, om waar u ook bent, een directe vraag te stellen waarop u dan ook direct antwoord krijgt. En bij Whatsapp is het heel makkelijk om bijvoorbeeld een foto mee te sturen om het een en ander te verduidelijken.

Scherpe prijzen

Er is een behoorlijke verschuiving in de bezoeken aan bedrijven en winkels. Dit is ook onze ervaring, het aantal bezoeken in de showroom is met de jaren enorm verminderd.

In onze nieuwe opzet hebben wij geen showroom meer, wel hebben we een magazijn/afhaaladres. Het kost geld om een showroom draaiende te houden, dit geld zit in onze nieuwe opzet niet meer in de m1 prijs van het hekwerk. Dus geen showroom meer, maar wel scherpe hekwerk prijzen . En vergeet niet, wij komen naar u toe met de modellen sierhekwerk!

Kortom, wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe opzet werkt voor u als klant.

Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze/werkregio en naar onze plaats en bezorgkosten?  Klik hier

Subliemhekwerk

Bent u op zoek naar sierhekwerk?
Bij ons bent u aan het juiste adres!

sterren-ratingBeoordeling: 4,5 - ‎10 stemmen

Direct prijsopgave
Scherpe prijzen
Snelle inmeting erfmaten
Beste behandeling
Alle RAL kleuren
Professionele montage