Projecten

Bekijk hier onze projecten bij Subliemhekwerk.

Project 1: Sierhekwerk in Wormerveer
Dit sierhekwerk is geplaatst in Wormerveer. Door een aanrijding was het hekwerk totaal vernield en moest identiek nagemaakt worden.

Project 2: Inrijpoort in Purmerend
De inrijpoort heeft een speels, naar het midden aflopend, model. Het sierhekwerk naast de inrijpoort is op dezelfde speelse manier doorgezet, waardoor er toch een hele mooie eenheid ontstaat.

Project 3: Inrijpoort in Purmerend
Deze inrijpoort met bogen heeft een extra toogligger met lepel krullen erin, wat de inrijpoort gelijk chiquer maakt. Het is gemonteerd op bestaande houten palen. De “zwaan” slootstukken zijn speciaal op de zijkant maat van de inrijpoort gemaakt.

Project 4: Inrijpoort in Warder
Deze inrijpoort met een ronde toog met C-krullen erin verwerkt is voorzien van poortautomatisering BOB30M van het merk Beninca. De inrijpoort palen zijn voorzien van lampenkappen in de uitvoering koper. De looppoort naast de inrijpoort is makkelijk dit voor het in- en uit lopen met bijv. de fiets.

Project 5: Looppoort in Diemen
Deze hoge looppoort is geplaatst in Diemen. Het kleine stukje hekwerk bovenop het gemetselde muurtje maakt het gedeelte naast de looppoort mooi dicht. Aan de andere zijde hebben wij het geheel dichtgemaakt met een dubbelstaafmat.

Project 6: Sierhekwerk in Broek in Waterland
Voor dit mooie project is een fraai sierhekwerk gebruikt met S-krullen. Daar het geheel aan het water ligt, was de wens van de klant een dubbele looppoort dit om makkelijk in een bootje te kunnen stappen.

Project 7: Inrijpoort met poortautomatisering en brugleuningen.

Dit complete plaatje is ook mogelijk. Een geautomatiseerde inrijpoort met slootkant “zwanen” aan de zijkanten met aan beide kanten brugleuningen waarvan de laatste palen zijn uitgevoerd met een draaiing.

Project 8: Looppoort met hekwerk in de Beemster

Bij model Assumburg zitten de ruiten bovenin het hekwerk. In dit model zijn de ruiten verwerkt tussen de spijlen, dit is 1 van de vele variaties. Hier ziet u een looppoort in het midden met daarnaast sierhekwerk.

Project 9: Looppoort model Nijenburg met brugleuningen

Aan het einde van deze brug is een rond getoogde looppoort model Nijenburg geplaatst met robuuste palen n.l. 10 x 10 cm. De gehele brug is afgezet met brugleuningen gemonteerd tussen voetplaatpalen 5 x 5 cm. met als paalkop een bol. Aan het einde van de brug lopen de brugleuningen in lijn met het trappetje naar beneden. Kortom weer een plek in de Beemster die mooi is geworden!

 

Project 10: Balkonhekwerk model Bantam met getorste spijlen

Om het hele dakterras staat sierhekwerk model Bantam maar dan in een variant uitvoering. Handig om te weten … een balkonhekwerk moet aan een paar basis eisen voldoen, n.l.:

  • Massieve spijlen
  • Ruimte tussen de spijlen max. 10 cm.
  • Het balkon hekwerk moet 110 cm. hoog zijn vanuit de vloer

Bij onze tuinhekwerken gebruiken wij een 16 mm. holle spijl, maar in dit geval hebben wij een massieve vierkantspijl 14x14 mm. gebruikt. Als u goed kijkt, ziet u dat de spijlen om en om getorst zijn. Dit is om alles nog fraaier te maken. Het geheel is op maat gemaakt en op wens van de klant uitgevoerd, met elementen die met de daklijnen meelopen en palen die speciaal voor muurbevestiging gemaakt zijn.

 

Subliemhekwerk

Bent u op zoek naar sierhekwerk?
Bij ons bent u aan het juiste adres!

sterren-ratingBeoordeling: 4,5 - ‎10 stemmen

Direct prijsopgave
Scherpe prijzen
Snelle inmeting erfmaten
Beste behandeling
Alle RAL kleuren
Professionele montage