Model Elswout

Bekijk hier meer foto's en informatie over het sierhekwerk model Elswout.

Model Elswout is een mooi eigentijds model en wordt door de fraaie ovale ring steeds vaker gekozen, zeker voor het afzetten van een terras. Het model heeft met zijn vlakke bovenkant. De ovale ring in de bovenste rand heeft een afmeting van 16,5 cm. breed en 11 cm. hoog. De spijlafstand onder de bovenste rand is ca. 7,5 cm. ideaal om kleinere huisdieren tegen te houden.

Model Elswout heeft tot 120 cm. hoog 3 horizontale liggers. Bij hoger hekwerk komt er in het midden een horizontale ligger bij.

Wij bieden u de scherpste prijzen aan voor model Elswout, maar let wel op, het is voor maatwerk sierhekwerk d.w.z. geen standaard elementen, geen passtukjes maar sierhekwerk elementen gelijkmatig verdeeld op de afmetingen van uw tuin/erf.

Vul het offerte aanvraag formulier in en u krijgt direct van ons een prijsopgave. U kunt ons ook bellen of appen voor meer informatie !!

U wilt overtuigd worden van de sublieme kwaliteit van ons hekwerk, dat kan! Wij nemen alle modellen sierhekwerk, punten en paalkoppen mee tijdens het inmeten.

Wilt u het sierhekwerk laten plaatsen? Klik hier voor de plaats en bezorg tarieven.

Subliemhekwerk

Bent u op zoek naar sierhekwerk?
Bij ons bent u aan het juiste adres!

sterren-ratingBeoordeling: 4,5 - ‎10 stemmen

Direct prijsopgave
Scherpe prijzen
Snelle inmeting erfmaten
Beste behandeling
Alle RAL kleuren
Professionele montage

Is uw sierhekwerk model hier niet bij? Vraag dan naar de andere mogelijkheden.

Al onze sierhekwerken krijgen de beste behandeling. Allereerst worden de sierhekwerken volbad thermisch verzinkt, waarna ze gepoetst, voorbehandeld en 2 lagen gepoedercoat, t.w. een epoxy coating en de uiteindelijke polyester kleur coating. De meest gekozen kleuren zijn: Grachtengroen, zwart RAL9011 en antracietgrijs RAL7016, maar u hebt een vrije keuze uit alle gangbare RAL kleuren.

Wij laten ons sierhekwerk behandelen bij www.rotocoat.nl

Welke paal wenst u bij uw sierhekwerk?

Op de maatvoering van uw tuin en op de keuze van het hekwerk worden er eind-, tussen- en hoekpalen gemaakt, dit kunnen grondpalen of voetplaatpalen zijn net wat u nodig hebt.

Een grondpaal is een verlengde paal. De verlenging van de paal (ca. 60 cm.) gaat de grond in, waar om heen beton wordt gestort.
Een voetplaatpaal heeft een bevestigingsplaat onderaan de paal. Deze paal zet je vast met fretbouten op bijv. een vlonder.
Wilt u de sierhekwerk elementen tussen muren plaatsen dat kan eenvoudig met muur bevestiging hoekjes.

Kiest u een sierhekwerk met punten?

U hebt een vrije keuze uit de onderstaande punten:

Een sierhekwerk met bijpassende paalkop

U hebt een vrije keuze uit de onderstaande paalkoppen:

Wat is onze werkwijze?

  • Bij directe vragen bel, whatsapp of mail ons!
  • Ontvang direct een prijsopgave via het offerte formulier.
  • Wij komen snel bij u inmeten voor de juiste erfmaten.
  • Wij nemen van elk model een element hekwerk, palen en punten mee.
  • U krijgt na het inmeten een officiële offerte.
  • Het maken en behandelen van het hekwerk duurt 6 tot 8 werkweken (dit is seizoensafhankelijk).
  • Professionele montage incl. beton en bevestigingsmateriaal Klik hier voor de plaats en bezorg tarieven.
Sierhekwerk

Sierhekwerk

Geen standaard hekwerk elementen, geen passtukjes maar sierhekwerk elementen gelijkmatig verdeeld op de afmetingen van uw tuin/erf.
Looppoorten

Looppoorten

Looppoorten zijn vaak een onderdeel van het gehele hekwerk, maar het kan ook een mooie afscherming zijn van uw erf bijvoorbeeld tussen twee muren.
Inrijpoorten

Inrijpoorten

Bij een oprit hoort nátuurlijk een inrijpoort. Een stijlvolle inrijpoort geeft uitstraling dus meerwaarde aan uw erf en huis. Voor alles is een oplossing.

Poortautomatisering

Poort

Automatisering

Wat heerlijk hè als je inrijpoort automatisch open gaat vooral bij regen en wind. Niet uit de auto stappen maar gewoon lekker blijven zitten. Pure luxe!